DRAMA U BRAČKOM KANALU

Otac s dvoje male djece krenuo kajakom iz Postira u Dugi Rat, majka prijavila nestanak, evo gdje su ih pronašli

Nestale osobe locirane su u hotelu u Podstrani gdje su doveslali i iscrpljeni se javili osoblju hotela koje ih je zbrinulo
 HGSS

U četvrtak poslijepodne HGSS je imao intervenciju na moru. Ispostavi Brač oko 16.30 sati stigla je dojava o ocu koji je s dvoje male djece krenuo u 11.30 sati kajakom iz Postira prema Dugom Ratu te se nije vratio. Poziv je uputila njegova supruga, piše Slobodna Dalmacija.

Članovi ispostave odmah su krenuli brodom Sv. Bernard prema kanalu, a iz Splita je krenuo i privatni brod jednog člana HGSS-a.

image
HGSS

Nestale osobe locirane su u hotelu u Podstrani gdje su doveslali i iscrpljeni se javili osoblju hotela koje ih je zbrinulo. Avanturisti su na kraju prevezeni brodom HGSS-a natrag u Postira gdje će otac obaviti razgovor s policijom.

Na sreću, ova avantura sretno je završila uz upozorenje svima koji koriste morske rekvizite kako se ne treba udaljavati od obale, uz praćenje vremenske prognoze.

Ovaj put djeca su imala prsluke za spašavanje, no svakako je bilo nepromišljeno krenuti s njima na ovakav pothvat, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:03