POSRNULI ŽUPAN

Odlazak bez stila: Dekanić objasnio što se dogodilo, podnio ostavku i pobjegao od novinara!

Na presici će govoriti o detaljima prometne nesreće koju je izazvao u srijedu navečer u alkoholiziranom stanju

Damir Dekanić

 Vlado Kos/CROPIX

Župan vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić odradio je jednu od najkraćih press konferencija ikada. Župan kaže kako smatra da je nesreću uzrokovao drugi automobil, ali da ipak podnosi ostavku jer ne želi otežavati rad županije.

- Mišljenja sam da je nesreću izazvao automobil koji se ubacivao u kolonu, ali zbog ogromnih pritisaka smatram moralim činom podnijeti ostavku. Ispričavam se svima koje sam povrijedio i svima koji su mi davali potporu. Želim svima da uspješno završe sve poslove i projekte, zahvaljujem se svima pa i medijima koji su korektno izvještavali o ovim događajima - rekao je Dekanić koji je nije htio odgovarati na pitanja. Pozdravio je sve i - otišao

Konferenciju za novinare Dekanić je sazvao nakon prometne nesreće koju je izazvao u srijedu navečer u alkoholiziranom stanju.

Dekanićeva ostavka uslijedila je poslije osuda koje su došle iz HDZ-a, kao i od samoga predsjednika Vlade Andreja Plenkovića.

Podsjećamo kako ovo nije prva prometna nesreća i alkoholizirano stanje u kojem je sudjelovao Dekanić. Prije dvije godine izazvao je prometnu nesreću u Cerni, kad je završio i u istražnom zatvoru.

Zbog te nesreće Dekanić je optužen za zlouporabu položaja i ovlasti jer je pokušao preko policajaca na terenu zataškati slučaj.

Prije toga sudjelovao je i u prometnoj nesreći kad je automobilom udario u vozilo u kojem su se vozile časne sestre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 23:24