TOTALNI OBRAT

Najavio odlazak u mirovinu, ali sada bi mogao dobiti jednu od ključnih pozicija: Na velika se vrata vraća HDZ-ov senator!?

Početkom travnja izjavio je da mu je dosta i da je vrijeme za mirovinu, a dva mjeseca kasnije ostavlja odškrinuta vrata za Ustavni sud...

Dražen Bošnjaković (prvi lijevo)

 Marko Todorov/Cropix

- Idem u mirovinu. Dugo sam bio u politici, što u Saboru, što ministar. U prvom mandatu ministra otvorili smo i zatvorili poglavlje 23., u drugom mandatu je isto bilo puno izazova, od sustava ovrha, zaštita žrtava nasilja u obitelji, spojili smo općinske i prekršajne sudove... To je posao koji iscrpljuje i mislim da je pravo vrijeme za mirovinu.

Tako je početkom travnja ove godine govorio bivši ministar pravosuđa i donedavni HDZ-ov saborski zastupnik i predsjednik Odbora za Ustav Dražen Bošnjaković, objašnjavajući novinaru Jutarnjeg lista zašto ga na nedavnim izborima za Sabor nema na izbornoj listi HDZ-a.

Kad smo ga, međutim, ovaj tjedan u kojem istječe mandat čak deset ustavnih sudaca nazvali i upitali namjerava li se uskoro, kad...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 19:05