TRAŽI POMOĆ

Mlada mama brutalno pokradena u Splitu: Novac, preko 2000 eura vrijednosti nakita, 6 pari sunčanih naočala...

Ako netko ima iskustva, molim javite mi se na mob ili u inbox, napisala je Facebooku Matea Jurković Andrijašević

Privatni album

Madoj mami iz Dalmacije ukraden je veliki kofer na autobusnom kolodvoru u Splitu, javlja Slobodna Dalmacija.

- Ukraden mi je kofer u Splitu... 21.10. (subota) na Splitskom kolodvoru u 13:50 sati iz otvorenog spremišta autobusa Flix bus na liniji iz smjera Vodice prema Dubrovniku, dok su se ukrcavali novi putnici za vrime pljuska.

Većina ukradenih stvari je na ovoj fotografiji. Naravno, osim love, preko 2000 eura vrijednosti nakita, 6 pari sunčanih naočala i kozmetike koje nisu na ovoj slici, ali su bile u koferu, pa ću nadodat slike sa seminara u Vodicama di se vidi koji je nakit i cvike u pitanju jer možda ako će preprodat neko pripozna ili šta ja znam.

Znači doslovno bi od te osobe otkupila za troduplo šta može dobit od prodaje mojih stvari pa ono ne znam...

Ako netko ima iskustva, molim javite mi se na mob ili u inbox. Trenutno čekam na policiji za prijavu. Imam i svjedokinju iz busa koja je vidila čovika koji je ukrao kofer, ali žena je iz Dubrovnika i nastavila je put dalje, a ona i šofer su mi ostavili kontakt za policiju. Kofer je crni veliki Samsonite. Hvala! - napisala je Matea Jurković Andrijašević u grupi ‘Kupujem-prodajem-tražim-nudim-iznajmljujem Split i okolica‘.

Stoga smo joj i mi odlučili pomoći pronaći otuđene stvari. Ukoliko imate informacije o ukradenim stvarima onda ovu mladu ženu možete kontaktirati OVDJE.

image

Privatni album

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:52