BEZREZERVNA POTPORA

Hrvatski nacionalni pomak podržao Primorca u kandidaturi za predsjednika

- HNP daje bezrezervnu potporu prof. dr. sc. Draganu Primorcu kao budućem najboljem predsjedniku Republike Hrvatske

Dragan Primorac


 

 Nikola Vilic/Cropix

Hrvatski nacionalni pomak (HNP), politička stranka Hrvata u BiH koju su 2020. osnovali bivši članovi HDZ-a, za predsjedničke izbore u Hrvatskoj podržala je Dragana Primorca.

Objavu s njihove internetske stranice prenosimo u potpunosti:

"Na predstojećim izborima za Predsjednika Republike Hrvatske kao neovisni kandidat kandidirao se prof. dr. sc. Dragan Primorac, pedijatar, forenzičar i subspecijalist iz medicinske genetike i najvažnije, osvjedočeni prijatelj Hrvata Tomislavgrada i Bosne i Hercegovine.

Potvrđuju to brojni primjeri ali izdvojit ćemo samo neke: prva, inicijalna novčana sredstva koja su dodijeljena Općini Tomislavgrad 2009. godine za početak izgradnje Centra Nova Nada u Kovačima došla su (u dva navrata) upravo od Ministarstva znanosti, prosvjete i športa RH kojemu je upravo tada na čelu bio dr. Primorac, otvaranje konzularnoga ureda u Tomislavgradu, zajedno s tadašnjim saborskim zastupnikom dr. Ivanom Bagarićem, i tadašnjim konzulom RH u Mostaru Velimirom Plešom, ali i početak izgradnje sveučilišnoga kampusa Sveučilišta u Mostaru.

Zbog svega navedenoga Hrvatski nacionalni pomak daje bezrezervnu potporu prof. dr. sc. Draganu Primorcu kao najboljem kandidatu, a i sigurni smo i budućem najboljem predsjedniku Republike Hrvatske" - napisali su iz HNP-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2024 18:01