POTOP U KOSTAJNICI

Gradonačelnik dok stoji do koljena u vodi: ‘Postigli smo ogroman uspjeh! Jesu li građani ljutiti zbog šeste poplave u 9 mjeseci? Ne!‘

HDZ-ov Dalibor Bišćan je dodao i kako će se eventualne ‘male štete‘ brzo popraviti ‘hitnim intervencijama i malim zahvatima‘

Dalibor Bišćan

 Screenshot Twitter N1 televizija

Gradonačelnik Hrvatske Kostajnice, grada koji se uslijed velikih kiša ponovno našao pod vodom, dao je izjavu za N1 iz koje se čini kako govori o nekom posve drugom gradu.

HDZ-ov Dalibor Bišćan je, stojeći do koljena u vodi u samom središtu grada, ponudio zanimljiv odgovor na pitanje ljute li se građani što su poplavljeni već šesti put u samo devet mjeseci.

- Nije nikakva ljutnja u pitanju. U pitanju su činjenice i ono što smo uspjeli je vodostaj između rijeke Une i u samoj ulici smanjiti za nekih 30 do 40 cm - što je ogroman uspjeh i na taj način će se očuvati svi objekti, a one materijalne male štete će se možda popraviti jako brzo hitnim intervencijama i malim zahvatima i slično.

Inače, zbog obilnih kiša značajno su narasli vodostaji Kupe i Korane na karlovačkom području gdje je proglašeno izvanredno stanje, kritično je i na području Hrvatske Kostajnice, a očekuje se dolazak vodenog vala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:51