UDAR S DESNICE

Božidar Alić obrušio se na predsjednicu i premijera: Vi ste politički mrtvaci

Alić je poručio predsjednici da je počinila političko samoubojstvo pljunuvši na hrvatske grobove i malobrojne živuće Hrvate svojim ljigavim, sluganskim istupom
 Damjan Tadić / EPH

Glumac Božidar Alić na svojoj Facebook stranici ošto je kritizirao predsjednicu RH Kolindu Grabar - Kitarović, koja je jučer izjavila: "Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim".

Samoprozvani "pučki tribun", kako stoji u potpisu njegovog reagiranja, predsjednici Grabar-Kitarović poručio je da "zaboravi na drugi mandat", te da je "počinila političko samoubojstvo pljunuvši na hrvatske grobove i malobrojne živuće Hrvate svojim ljigavim, sluganskim istupom".

"Vi ste institucija hrvatskog naroda! Ponizili ste nas! Ako ste Vi sluga,kao i "premijer" Orešković (koji ne poznaje ne samo hrvatski jezik,već Hrvatsku samu... i koji je došao niotkuda i otići će u nitko i ništa,kao i vi) mi Hrvati to nismo".

U nastavku je Alić poručio predsjednici i premijeru kako su oboje politički mrtvaci i kako "nitko od Hrvata" ne stoji više iza njih.

Alić je poznat po svojim ekstremno desničarskim stavovima koje je već nekoliko puta otvoreno izražavao putem Facebooka.

---

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 14:34