HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Blaženko Boban: ‘Drago mi je što će djeca iz Sisačko-moslavačke županije uživati u ljetovanju kod nas‘

‘Kada vidite ovih 450 djece i njihovu radost, ne možete ostati ravnodušni‘, poručio je župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak

Blaženko Boban s djecom iz Sisačko-moslavačke županije

 Splitsko-dalmatinska županija/

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban dočekao je danas ispred Učeničkog doma u Splitu 450 učenika iz Sisačko-moslavačke županije kojima je Splitsko-dalmatinska županija osigurala ljetovanje.

“Na nama je moralna obveza toj djeci izići ususret kako bi i oni mogli uživati u čarima turizma na Jadranskom moru. Zbog toga sam jako sretan i ponosan. Moja komunikacija sa županom Sisačko-moslavačke županije Ivanom Celjakom od prvog dana je išla u ovom smjeru”, izjavio je župan Boban dodavši kako se nada da će ovakvi događaji postati tradicionalni, priopćili su iz Splitsko-dalmatinske županije.

image

Blaženko Boban i Ivan Celjak

Splitsko-dalmatinska županija/

Zadovoljan je i župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak.

“Djeca su sretna, roditelji su sretni, a mi smo uzbuđeni. Kada vidite ovih 450 djece i njihovu radost, ne možete ostati ravnodušni. Zahvaljujem kolegi Blaženku Bobanu i njegovu timu, koji su izvrsno organizirali ovo ljetovanje”, izjavio je Celjak.

Dvojici župana zahvalila je i učiteljica iz Osnovne škole Mate Lovraka u Petrinji Ljiljana Sigur.

“Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj velikoj akciji i organizaciji. Hvala im na trudu, volji i ljubavi prema našoj djeci koja dolaze s područja koja su stradala u potresu. Djeci će ovo biti nezaboravno ljetovanje”, izjavila je.

image

Djeca iz Sisačko-moslavačke županije

Splitsko-dalmatinska županija/

Petra Josić je učenica četvrtoga razreda i vesela je jer je u Split došla s kolegama.

“Jako sam zadovoljna i uzbuđena jer smo ovdje s razredom. Drugi put sam u Splitu”, uzbuđeno će ova četvrtašica.

Učenici će vidjeti Poljud, Dioklecijanovu palaču, ići će na Marjan i u Sinj te im je osiguran bogat zabavni, kulturni i sportski program. Župan Celjak uručio je županu Bobanu zahvalnicu za suradnju i omogućavanje ovoga ljetovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:37