VELIKA ŠKRTICA

Bilo je teško, ali smo uspjeli - složili smo tri obroka koji su nas ukupno koštali manje od pet eura!

U našem novom videu, prvom u drugoj sezoni Velike škrtice, pogledajte koliko smo morali obići trgovina i što smo sve u njima pronašli

Velika škrtica

 Jutarnji List/

Kada bi limit bio jedan euro po artiklu, bi li se uopće mogla do vrha napuniti jedna košarica?

S inflacijom, danas gotovo da ne postoji roba koja bi se računala isključivo u centima, a kamoli da bi se na takvim namirnicama uspjelo preživjeti tjedan.

Ipak, Velika škrtica dala si je zadatak: pokušat ćemo izgurati dan isključivo na glavnim namirnicama za koje smo si postavili limit od jednog eura te od njih iskombinirati tri obroka.

Time smo iz kalkulacije automatski izbacili žvake i ostale sitnice koje stoje na blagajni, a koje i same sve češće koštaju i više od tog našeg imaginarnog limita.

Bilo je teško, ali smo uspjeli - složili smo tri obroka koji su nas sve skupa koštali manje od pet eura, ali smo se uvjerili kako je jeftinijih artikala doista malo te da je ovakva filozofija doista umijeće preživljavanja.

U našem novom videu, prvom u drugoj sezoni Velike škrtice, pogledajte koliko smo morali obići trgovina i što smo sve u njima pronašli.


Imate prijedlog za Veliku Škrticu?

Pišite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uključite se u Facebook grupu Velika škrtica, povežite se s najvećom zajednicom potrošača I saznajte odgovore na sva pitanja o kojima drugi šute.

image

Velika škrtica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 08:51