SUČELJAVANJE

'AJDE PRESTANITE VRIŠTATI!' Žustra rasprava HDZ-ove ministrice Obuljen i Vidović Krišto iz Škorinog Domovinskog pokreta, zaiskrilo oko crvene zvijezde

 Screenshot

Tijekom petog sučeljavanja na Novoj TV došlo je do žustre rasprave između HDZ-ove ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek i Karoline Vidović Krišto iz Domovinskog pokreta.

Naime, ministrica Obuljen Koržinek kazala je da Domovinski pokret Miroslava Škore huška ljude lažnim vijestima jer nemaju drugi sadržaj, referirajući se na fotografiju petokrake na vrhu nebodera u Rijeci koju je objavio Škoro i koju je popratio tekstom o "komunističkom derneku na otvaranju EPK u Rijeci".

Ministrica je kazala kako ta petokraka nikad nije instalirana, a onda je na to Vidović Krišto krenula odgovarati, no ministrica ju je prekinula.

- Strpite se malo, hajde se strpite. Znam da je teško - kazala je Vidović Krišto ministrici, no Obuljen Koržinek ju je pitala je li zvijezda ikad bila postavljena na vrh nebodera.

Vidović Krišto je ignorirala to pitanje.

- Znam da je teško prihvatiti da ovdje sjedi netko i govori ono što Vi ne želite i s čime se ne želite pomiriti, ali to Vam je blagodat demokracije - kazala je Vidović Krišto.

Obuljen Koržinek je od Vidović Krišto tražila da objasni je li Škoro jučer na Facebooku objavio laži o zvijezdi koja nije bila postavljena.

- Ajde prestanite vrištati - kazala joj je Vidović Krišto. Ministrica je kazala da ne vrišti na što joj je Vidović Krišto kazala da vrišti non stop.

Vidović Krišto je stavila ruku na uho i poviknula "aaa", a to je nasmijalo ministricu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 13:10