KRVAVA NOĆ

Ubijen jer je od nasilnika branio svoju konobaricu

Aleksiću su u pomoć priskočila četiri prijatelja, no B. M. je i njih uspio ubosti nožem prije nego što su ga prebili

VILIĆ SELO, POŽEGA - Nervozno je sjedio za svojim stolom u kafiću Nina. Pogled je fiksirao prema šanku gdje je neki muškarac bio sve glasniji i grublji prema konobarici. Uskoro ju je počeo vrijeđati, što Boris Aleksić (28) nije više mogao trpiti. Pridigao se sa svog mjesta i došao do B. M. (54) koji je i dalje urlao za šankom i nije pokazivao namjeru da se smiri.

Sve mladiće izbo nožem

Aleksić je stao u branu konobarice, a iste su sekunde poletjele psovke i teške riječi.

B. M. je izvukao nož i ubo Aleksića kojem su odmah u pomoć priskočila četvorica prijatelja u dobi između 20 i 32 godine koji su bili s njim u društvu. Okršaj je postao sve krvaviji. Mladići su udarali po B. M., a on je bjesomučno mahao svojim nožem. Unatoč batinama koje je dobio, svakog je uspio ubosti nožem.

Svi su nakon obračuna koji je počeo oko 22 sata u nedjelju u mjestu Vilić selo nedaleko od Požege prevezeni u bolnicu. Aleksić je preminuo u bolnici oko 1.30 sati. Takav krvavi obračun selo ne pamti.

Napadaču slomili rebra

Napadaču B. M. je uslijed batina slomljeno nekoliko rebara, što je okvalificirano kao teške ozlijede, četvorica mladića lakše su ozlijeđena dok su rane za Borisa Aleksića bile kobne.

Zadobio je ubodne rane u prsa i nogu te je uslijed teških unutarnjih ozljeda preminuo tijekom operacije. Većina sudionika bila pod utjecajem alkohola u rasponu od 0,80 do 1,56 promila dok za vinovnika tučnjave kao i preminulog nema potvrde jesu li i oni bili pijani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 14:14