MISTERIOZNA SMRT

U Sl. Brodu pronađen mrtav Ukrajinac: Policija jučer uhitila jednu, a danas još tri osobe, građani u šoku

Građani su oko podneva čuli prepirku u kući, ali nisu znali što se događa

Policijski očevid u Starčevičevoj ulici

 Nenad Opacak/Cropix/

Pronalazak mrtvog tijela 47-godišnjeg državljanina Ukrajine jučer oko 15 sati u Starčevićevoj ulici u Slavonskom Brodu poprima nove obrise.

Osim što su nedugo nakon dojave o smrti u policijsku postaju policajci priveli jednu osobu koja se dovodi u vezu sa smrću nesretnog građevinskog radnika, tijekom kriminalističkog istraživanja i nakon policijskog očevida koji je potrajao do kasno u noć, u postaji su na obradi završile još tri osobe!

Iz PU brodsko-posavske kažu da je Županijsko državno odvjetništvo, koje je surađivalo u očevidu, naložilo provođenje obdukcije tijekom današnjeg dana kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

image
Nenad Opacak/Cropix
image
Nenad Opacak/Cropix

- Kriminalističko istraživanje je u tijeku s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti navedenog događaja - kažu iz brodske policije.

Jučer oko 15.20 sati Starčevićevu ulicu su ‘okupirali‘ djelatnici Hitne i policije, a građani su ostali zaprepašteni činjenicom da je u toj kući netko smrtno stradao.

Znaju da u njoj žive vrijedni građevinski radnici, stranci, te su u nekom trenutku oko podneva čuli prepirku, ali nisu razumjeli točno oko čega su se svađali.

Ne isključuju da je ta prepirka uslijedila, zapravo, nakon što je 47-godišnjak preminuo pa je nastala panika u navedenom stanu.

image
Nenad Opacak/Cropix
image
Nenad Opacak/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:18