PLODOVI NJEZINA VRTA

U dvorištu kuće u Svetoj Nedelji kod mlade vrtlarice policija ‘nanjušila‘ zabranjene supstance

Pretresom imanja policajci su pronašli 12 zasađenih sadnica konoplje ali i 1,4 kilograma marihuane te predmeti za pakiranje

Oduzeta droga

 Pu Zagrebačka/

Ideja da uživa u plodovima svoga rada u obiteljskom vrtu, nije naišla na plodno tlo kod zagrebačkih policajaca koji su u konačnici 27-godišnju mladu vrtlaricu odlučili kazneno prijaviti. Terete ju za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama jer tvrde da je postupila protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s ciljem proizvodnje i preprodaje konoplje tipa droga.

image

Oduzeta droga

Pu Zagrebačka/

Kako? Iz policije kažu da je u točno neutvrđenom vremenskom periodu, u dvorištu obiteljske kuće na području Svete Nedelje sadila marihuanu koju je po sazrijevanju sušila, prerađivala, prepakiravala i skrivala u obiteljskoj kući nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavala.

image

Oduzeta droga

Puz/

- Pretragom obiteljske kuće u kojoj prebiva osumnjičena pronađeno je 12 zasađenih sadnica konoplje tipa droga, visine od oko 5 do 20 cm te ukupno 1401,4 grama marihuane pakirane u četiri različita pakiranja i predmeti za pakiranje droge - kažu iz PU zagrebačke koja je mladu uzgajivačicu i dilericu trave predala uz kaznenu prijavu pritvorskom nadzorniku u čijoj je ćeliji i prenoćila.

image

Oduzeta droga

Pu Zagrebačka/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 10:11