STRAH I TREPET

Traže ga već treći dan: Otkriveno što je pronađeno u kući nasilnika iz Klisa, zna se i kako je usmrtio psa

Svojoj je ženi slomio nos, skočni zglob i nanio teške ozljede oka

Sandro Firić, Davor Firić, Ante Firić

 Cropix/Profimedia

Tijekom pretrage kuće Davora Firića u Klisu, policija je pronašla velike količine droge i oružja. Između ostalog, pronađeno je osam kilograma marihuane, kilogram amfetamina te puška, pištolj i streljivo, piše Dalmatinski portal.

Za Firićem se vodi velika potraga nakon što je pretukao suprugu i ustrijelio psa. Svojoj je ženi slomio nos, skočni zglob i nanio teške ozljede oka.

Firiću to nije prvi put da je nasilan. Prije sedam godina na javnom je mjestu pretukao tadašnju suprugu, nakon čega se s maloljetnom kćeri zatvorio u kuću prijeteći da će ubiti nju i sebe.

Nakon što je krizna situacija ipak završila bez posljedica, policija mu je u kući pronašla oružje i streljivo.

Firićev mlađi sin Sandro izdržava 12-godišnju zatvorsku kaznu zbog ubojstva koje je prije dvije godine potreslo Split. Mladiću je zbog navodnih dugova ispalio metak u zatiljak, a zatim ga ozlijeđenog iz automobila izbacio na cestu, nakon čega je nesretnik umro u bolnici.

Stariji sin Ante postao je poznat javnosti nakon sudjelovanja u velikim neredima na Partizanovom stadionu u Beogradu, a prije šest godina poginuo je u prometnoj nesreći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:12