STRAŠAN SUDAR

Totalni krš i lom u centru Požege, za sve je kriv pijani vozač, čak sedam osoba u bolnici!

Prekršajno će odgovarati i drugi vozač (39) jer mu je istekla vozačka i nije bio vezan kao niti njegova suputnica (39)

Sudar u Požegi

 Ante Krstanović/Pozega.eu/

Čak sedam osoba je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.15 sati na raskrižju Radićeve sa Zrinsko-Frankopanskom ulicom u Požegi.

Nesreću je, kako je pokazao policijski očevid, skrivio pijani 29-godišnji vozač kojem je izmjereno 1,89 promila alkohola u krvi. On je dolaskom do navedenog raskrižja oduzeo prednost prolaska te prednjim dijelom vozila udario u desni bočni dio osobnog automobila kojim je upravljao 39-godišnjak i čije je vozilo nakon sudara odbačeno na nogostup a potom i na obiteljsku kuću.

image

Sudar u Požegi

Ante Krstanović/Pozega.eu/

FOTOGRAFIJA: pozega.eu

- U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene osobe starosti 11, 15, 16 i 18 godina te dvoje 39-godišnjaka kao i 29-godišnjak koji je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Protiv 39-godišnjeg vozača također slijedi prekršajni nalog jer je upravljao vozilom, a isteklo mu je važenje vozačke dozvole te za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas, a 39-godišnjoj putnici je uručen prekršajni nalog zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa - kažu iz PU požeško slavonske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 08:58