OBITELJSKO NASILJE

STRAVA U POŽEGI Pretukao nevjenčanu suprugu (21) s kojom ima dvoje djece: ima ozljede na glavi i prsima, operirali joj slezenu

 

Jučer, u srijedu 5. prosinca 2018., u Opću županijsku bolnicu Požega primljena je 21-godišnjakinja s područja Požege, s teškim tjelesnim ozljedama nastalim nasilnim putem, prenosi pozega.eu.

U izvješću se navodi kako policija u cilju utvrđivanja okolnosti zadobivanja ozljeda, provodi kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, s područja Požege, kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem.

Neslužbeno doznaju da se radi o nevjenčanom bračnom paru koji ima dvoje malodobne djece. Djevojka je zadobila ozljede na glavi i prsima, a operirana joj je i slezena zbog zadobivenih udaraca. Zadržana je na liječenju u bolnici.. Doznajemo i da je ta obitelj otprije poznata nadležnim službama zbog obiteljski hnesuglasica.

Muškarac (40) je, kako doznaje pozega.eu, priveden u policiju nad kojim se vrši kriminalistička obrada. Što će biti s dvoje malodobne djece i tko će o njima skrbiti za sada još nije poznato.

- Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, o rezultatima će biti obaviješteno nadležno državno odvjetništvo – navodi se u izvješću PU požeško-slavonske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 07:53