EKSPRESNO UHVAĆEN

Rus poharao trgovinu u Puli, policija ga uhitila samo 10 minuta nakon krađe

Ruskog državljanina (45) sumnjiče da je razbio staklo na trgovini i iz nje otuđio pametne satove, tablete i drugu računalnu opremu
 PU istarska

Pulska policija je deset minuta nakon provale pronašla 45-godišnjeg ruskog državljanina kojeg sumnjiče da je razbio staklo na trgovini i iz nje otuđio pametne satove, tablete i drugu računalnu opremu.

Kako je izvijestila PU istarska, sinoć je oko 3.50 sati zaprimljena dojava da je provaljeno u trgovinu koja je u sklopu trgovačkog centra u Ulici Rimske centaurije u Puli. U roku od 10 minuta uhvaćen je 45-godišnji ruski državljanin koji je u automobilu Suzuki sa zagrebačkim registracijama imao otuđene predmete.

image
PU istarska

Nakon što je potjera završila u Ulici braće Čeh, iz automobila su oduzeti pametni satovi, automobilski navigacijski uređaji, prijenosna računala, tableti i druga računalna oprema koja će biti vraćena pravnoj osobi iz Zagreba.

Istragom je utvrđeno kako je osumnjičeni kamenjem i cijevima razbio staklo na trgovini, a materijalna šteta je procijenjena na nekoliko stotina tisuća kuna.

Osumnjičeni 45-godišnjak je istu večer priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, a policija će podnijeti i kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:15