SRAČINEC

Priveden redar (54) koji je uoči koncerta Miroslava Ilića u glavu udario i lakše ozlijedio 16-godišnjaka

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koji su 16-godišnjaka prevezli u Opću bolnicu Varaždin

Ilustrativna fotografija

 Damjan Tadic/Cropix

Uoči koncerta Miroslava Ilića u Sračincu, ispred šatora u Varaždinskoj ulici odvijale su se nemile scene.

Došlo je do fizičkog obračuna u petak oko 22 sata 16-godišnjaka sa 54-godišnjim redarom koji je imao zadatak sprovoditi i održavati red.

Međutim, stvari su pošle po zlu jer je srednjoškolac u obračunu lakše ozlijeđen udarcem u glavu, a zaštitar je priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Iz PU varaždinske su priopćili da je ispred šatora u Sračincu, u kojem se održavalo javno okupljanje, došlo do međusobnog naguravanja 16-godišnjaka i 54-godišnjaka.

- Tom je prilikom 54-godišnjak udario 16-godišnjaka u predjelu glave i nanio mu ozljede. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koji su 16-godišnjaka prevezli u Opću bolnicu Varaždin gdje su mu ozljede okvalificirane kao lakše. A 54-godišnjak je doveden u PP Varaždin gdje je provedeno kriminalističko istraživanje, te će se protiv istog podnijeti kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu zbog nanošenja tjelesnih ozljeda. O navedenom će se događaju obavijestiti Državni inspektorat te Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Varaždin, radi poduzimanja mjera iz njihove nadležnosti - naveli su iz varaždinske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:44