POLICIJA TREBA POMOĆ

Prepoznajete li muškarca s fotografije? ‘Prijetio je oružjem i opljačkao trgovinu u Svetom Križu Začretje‘

PU krapinsko-zagorska za nepoznatim razbojnikom traga neuspješno već devet dana

Lopov kojeg traži policija

 Pu Krapinsko-zagorska/

- Prepoznajete li muškarca s fotografija? Molimo vas da nam dojavite. Može i anonimno - apel je PU krapinsko-zagorske koja za nepoznatim razbojnikom traga neuspješno već devet dana.

On je 8. studenoga ove godine ušetao maskiran u trgovinu u Svetom Križu Začretje i od prodavačice uz prijetnju oružjem zatražio novac. Na kraju je iz blagajne sam otuđio nekoliko tisuća kuna te se udaljio u nepoznatom smjeru.

Misteriozni kršitelj zakona star je oko 50 godina, visine između 160 do 170 centimetara i jače tjelesne građe. U vrijeme lopovske akcije na sebi je imao tamniju odjeću. Na glavi crnu vunenu kapu, dok je preko lica nosio svijetlo plavu medicinsku masku. Na lijevoj ruci imao je rukavicu tamnije boje, a u desnoj ruci je držao vatreno oružje.

- Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - kažu iz zagorske policije podsjećajući da se informacije mogu dostaviti i anonimno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 11:52