VELIKA ZAPLJENA

Policajci kod muškarca našli 4,2 kilograma eksploziva, 2270 komada streljiva, tri puške, drogu...

Policija je na području općine Lasinja izvršila pretragu doma i drugih prostorija koje koristi 51-godišnjak, koji je uhićen
Zapljena kod Karlovca
 Pu Karlovačka

Karlovački policajci su na području općine Lasinja jučer zaplijenili veće količine droge i oružja te pritvorskom nadzorniku priveli 51-godišnjaka u čijem je sve to, kako sumnjaju, bilo vlasništvu.

- Operativnim radom policije došlo se do sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene kriminaliteta droga i nedozvoljenog posjedovanja oružja i streljiva stoga su policijski službenici Policijske uprave karlovačke jučer 12. listopada temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu na području općine Lasinja izvršili pretragu doma i drugih prostorija koje koristi 51-godišnjak, a na mjestu događaja proveli su i očevid - kažu u policiji.

image
Zapljena kod Karlovca
Pu Karlovačka
image
Zapljena kod Karlovca
Pu Karlovačka

Tom prilikom, navode, pronađeno je 49 stabljika nalik na stabljike indijske konoplje tipa droga visine od 110 do 260 centimetara, 2120,3 grama suhe biljne tvari nalik na drogu Cannabis Marihuanu, 4,2 kilograma TNT eksploziva, 2270 komada raznog streljiva, dvije poluautomatske puške, lovačka puška sačmarica i optika za noćno motrenje s cijevi kombinirane puške.

Slijedi ispitivanje u Državnom odvjetništvu te kod suca istrage Županijskog suda u Karlovcu.

image
Zapljena kod Karlovca
Pu Karlovačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 19:37