KRVAVI OBRAČUN

Pokušaj ubojstva na Korčuli: Na majku navalila nožem pa sebe razrezala krhotinom razbijene čaše

Prema navodima kaznene prijave, sukob se dogodio jučer oko 17 sati unutar obiteljske kuće

Ilustrativna fotografija

 Ivana Nobilo/Cropix

Verbalna prepirka između majke i kćeri u nedjelju u popodnevnim satima na otoku Korčuli kulminirala je fizičkim obračunom nakon kojeg su obje završile u dubrovačkoj bolnici na sanaciji ozljeda. I dok je 71-godišnjakinja otpuštena na kućnu njegu te su joj utvrđene lakše ozljede, njezina 41-godišnja kćer je zadržana u dubrovačkoj bolnici na liječenju nakon kojeg će biti uhićena i kazneno prijavljena za pokušaj ubojstva.

Iz PU dubrovačko-neretvanske kažu da 41-godišnjakinju sumnjiče za pokušaj ubojstva. Prema navodima kaznene prijave, sukob se dogodio jučer oko 17 sati unutar obiteljske kuće. Posvađale su se nakon čega je 41-godišnjakinja kuhinjskim nožem zadala ozljede u predjelu čeljusti i vrata 71-godišnjakinji. Potom je slomila staklenu čašu s čijim krhotinama je, pak, sebi nanijela ozljede po zapešću ruke.

- Obje žene su zatražile liječničku pomoć kojom je utvrđeno da su zadobile lakše tjelesne ozljede. Oštećena žena je puštena na kućnu njegu, dok je osumnjičena zadržana u dubrovačkoj bolnici na daljem liječenju te će nakon dovršetka hospitalizacije nad njom biti provedeno kriminalističko istraživanje - kažu iz dubrovačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:05