UŽAS NA A1

Pijan izazvao prometnu nesreću kod Bosiljeva pa pobjegao: Vozačka mu je istekla, a nije imao ni osobnu

Nakon prometne nesreće vozilom se udaljio s mjesta događaja te je naknadno pronađen

Ilustrativna fotografija

 Ranko Suvar/Cropix

Teretnim automobilom riječkih registracijskih oznaka je 30-godišnji muškarac jučer oko 7 sati prouzročio prometnu nesreću na autocesti A-1 kod Bosiljeva. Nakon sudara je pobjegao s mjesta događaja, no ubrzo je uhvaćen. Policija je pritom utvrdila da je vozilom upravljao pijan, da mu je istekla vozačka dozvola, a još nije imao ni osobnu iskaznicu.

- Jučer oko 7.00 sati na autocesti A1 na području Bosiljeva dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzročio 30-godišnjak upravljajući teretnim automobilom riječkih registarskih oznaka. Nakon prometne nesreće vozilom se udaljio s mjesta događaja te je naknadno pronađen po policijskim službenicima koji su utvrdili da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,55 promila, s isteklom vozačkom dozvolom i da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu - javili su iz policije.

Vozač je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, navode u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:57