ONLINE BIZNIS

Naručivao lijekove i drogu preko interneta uvjeren da mu nitko neće ući u trag, a onda je stigla policija...

U pretresu doma na zagrebačkom Medveščaku policija je pronašla 47,6 grama metamfetamin, 430 ml GBL, 200-tinjak tableta za potenciju

oduzeti lijekovi i droga u pretresu stana na zagrebačkom Medveščaku

 PU zagrebačka

Iako je naručivao putem interneta veće količine lijekova, 43-godišnji Zagrepčanin je bio uvjeren da mu nitko neće ući u trag. No prevario se te je na kraju kazneno prijavljen zbog prometa drogama i nedozvoljene trgovine.

Kroz istraživanje kriminalisti su otkrili da je dotični muškarac iz Kraljevine Nizozemske i Litve nabavljao veće količine metamfetamina, koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području zagrebačkog Medveščaka.

No to nije sve. Zavirio je i u online trgovine u Slovačkoj gdje je od 2022. nabavljao veće količine lijekova za koje od strane Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMEDA-a) ne posjeduje odobrenje za stavljanje u promet u Republici Hrvatskoj.

image
PU zagrebačka

Jučer su mu policajci temeljem sudskog naloga zavirili u stan u kojem boravi i u kojem je naručenu robu prepakiravao i dalje preprodavao.

- U pretrazi stana je pronađeno 47.6 grama metamfetamina pakiranog u 39 paketića, ukupno 430 ml droge GBL (gama-butirolakton) pakirane u 10 staklenih bočica te ukupno 14 originalno zapakiranih kutija tableta za potenciju, 76 originalno zapakiranih tableta za potenciju uz još 120 komada tableta raznih marki za potenciju kao i vagu za precizno mjerenje težine - kažu iz PU zagrebačke navodeći da su ga predali uz prijavu pritvorskom nadzorniku.

image
PU zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:44