STRAVA U APARTMANU

Mladić ustrijeljen u glavu: U krugu za ruski rulet bio je stari poznanik splitske policije, ali i osobe iz narkomiljea

U noći s utorka na srijedu oko 2.30 sati muško društvo je, prema njihovoj verziji, kratilo vrijeme ruskim ruletom

U apartmanu na Zenti noćas je bio i Josip Čubelić Čuba, stari poznanik policije

 Josko Ponos/Cropix; MUP

U apartmanu na Zenti, u kojem je 26-godišnji mladić iz Splita zadobio po život opasnu ranu glave, bilo je još sedam osoba. Jedan od njih je Josip Čubelić (35), zvani Čuba, otprije poznat policiji i pravosuđu po pokušaju ubojstva, javlja Slobodna Dalmacija.

Slobodna piše kako je ondje bilo osoba koje su dio svijeta narko trgovine, a pojedine povezuju i s dobavljačima droge iz Crne Gore. U noći s utorka na srijedu oko 2.30 sati muško društvo je, prema njihovoj verziji, kratilo vrijeme ruskim ruletom.

Kada je opasna igra krenula po zlu, nakon što je 26-godišnjak ranjen metkom u glavu, dvojica su ga iznijela iz apartmana te je prevezen u KBC Split. Teška ozljeda mu je sanirana, ali mu je stanje i dalje ozbiljno.

Svi iz apartmana su privedeni u službene prostorije te se provodi kriminalističko istraživanje. Nitko za sada nije osumnjičen za kazneno djelo.

image
Josko Ponos/Cropix
image
Josko Ponos/Cropix

U srijedu ujutro ulaz u luksuzni apartman su čuvali temeljni policajci dok su očevid unutra obavljali kriminalistički inspektori. S njima je bio jedan od muškaraca koji su noćas bili u apartmanu.

Nakon rekonstrukcije na mjestu događaja, unutar objekta, izašli su s njim van i razgovarali još kraće vrijeme na parkiralištu. Iznad ulaza u apartman je nadzorna kamera, ali je pitanje je li noćas bila uključena.

Naime, izgleda kako su iste osobe česti gosti, a nisu ljubitelji fotografiranja i kamera. Od susjeda saznajemo kako je apartman i prije iznajmljivan za noćne provode.

- Nije do sada bilo ovakvih stvari, ali znam da često dolazi veće društvo, rekla mi je nevjesta. Valjda im odgovara ulaz s ulice i što imaju privatnost. U prizemlju zgrade je kafić, ali nema nikada nereda u njemu. Evo ja sad idem popiti kavu tamo - kazao nam je ljubazni gospodin koji je došetao sunčanom stranom ulice, piše Slobodna Dalmacija.

image
Josko Ponos/Cropix
image
Josko Ponos/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 17:57