UŽAS U KOPRIVNICI

Maloljetni nasilnici maltretiraju i šamaraju autističnog mladića, otimaju mu mobitel i tjeraju ga da ‘navija za Dinamo‘

Iz policije kažu da sve istražuju

Zlostavljanje mladića

 Screenshot/epodravina/

Društvenim mrežama ovih se dana širi mučna snimka maloljetničkog zlostavljanja zbog navijačke pripadnosti. Na snimci koju je dobila redakcija ePodravine vidi se kako mladića iz Koprivnice zlostavljaju njegovi vršnjaci, dok jedan sve snima. Redakciji su se javili brojni zabrinuti prijatelji zlostavljanog mladića jer se, kako tvrde, ništa nije poduzimalo.

Čitateljica istog portala koja je poslala snimku rekla je da, prema njezinim saznanjima, zlostavljani mladić ima autizam. Napadači su navodno maloljetni.

Sukob je, kako se čuje u videu, nastao zbog očitog simpatiziranja različitih nogometnih klubova, pa očito simpatizeri nogometnog kluba Dinamo napadaju mladića koji kako se po videu može zaključiti navija za Hajduk.

Oni ga, kako se vidi u jednom od videa, prilikom napada šamaraju i tjeraju da zajedno s njima uzvikuje ime nogometnog kluba, dok mu u drugom videu govore da na svojim društvenim mrežama mora objaviti kako voli Dinamo ili će ga inače fizički napasti.

"Policijski službenici nastavno na zaprimljenu informaciju i medijski napis dovršavaju kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja koji navodite u upitu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja Policijska uprava koprivničko-križevačka će o svim poduzetom mjerama i radnjama izvijestiti javnost", rekli su o ovom događaju iz PU koprivničko-križevačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:44