SUSRET U HOTELU

Borat brani osramoćenog Trumpovog odvjetnika: Fake news mediji su ovo pretvorili u nešto grozno!

‘Ovo je bio nevini seksualni susret između muškarca koji je na taj odnos pristao i moje 15-godišnje kćeri‘, kaže Borat
Rudy Giuliani, Borat
 Backgrid/Backgrid Uk/Profime

Sacha Baron Cohen, u liku Borata, stao je u obranu Rudyja Giulianija u novom satiričnom videu. Video se poklopio s izlaskom Cohenovog filma, Borat 2, u kojem se može vidjeti bivšeg gradonačelnika New Yorka i aktualnog Trumpovog odvjetnika kako leži na krevetu u hotelskoj sobi tijekom interakcije s Boratovom "15-godišnjom kćeri".

U nastavku komedije Borat, Giuliani sudjeluje u intervjuu za konzervativni informativni program za koji ne shvaća da je lažan, i razgovara s Boratovom "kćeri" Tutarom koju glumi Maria Bakalova.

Nakon razgovora, par se na prijedlog Tutare seli u hotelsku sobu na piće, a Giuliani nije svjestan da je soba pokrivena skrivenim kamerama. Ubrzo nakon toga, Borat prekida par govoreći: "Ima 15 godina. Prestara je za tebe".

Giuliani je naknadno pokušao umanjiti kontroverzu oko svojih fizičkih radnji u toj sobi, tvrdeći da je samo "uvlačio [svoju] košulju" kada je ležao na krevetu.

image
Scena s Giulijanijem i Tutarom
Amazon Studios

Cohen, opet u liku Borat, također je odbacio kontroverzu u novom satiričnom videu objavljenom na Boratovom službenom Twitter računu.

U njemu kaže: "Ovdje sam da branim američkog gradonačelnika Rudolpha Giulianija. Mediji su se poslužili lažnim vijestima i nevini seksualni susret između muškarca koji je na taj odnos pristao i moje 15-godišnje kćeri, pretvorili u nešto grozno."

Nastavlja: "Upozoravam vas - ako bilo tko drugi proba ovo, Rudolph se neće ustručavati posegnuti za pravnim informacijama i izbaciti svoj su-penis". (igra riječi, od eng. subpoena - sudski poziv)

U međuvremenu, Giuliani je tvrdnje o svojim radnjama u spornoj sceni nazvao "potpunom izmišljotinom", dodajući: "Ni u jednom trenutku prije, za vrijeme ili nakon razgovora nisam se ponašao neprikladno. Ako Sacha Baron Cohen sugerira drugačije, on je obični lažljivac. "

Nastavak Borata stigao je danas na Amazon Prime, a film je promoviran nizom divovskih statua izmišljenog kazahstanskog novinara postavljenih, zasad, u Sydneyu i Londonu.

image
Divovski Borat u Londonu
Justin Tallis/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:21