URNEBESNO

Policajac postao hit na društvenim mrežama nakon snimke na kojoj lovi odbjeglu svinju

Na kraju su ulovljene, ali kako se vlasnik nije javio, predane su u utočište
 Screenshot Facebook

Kad je policajac Cory Cooper tog jutra stigao na posao, mogao je očekivati da će raditi sve i svašta, ali sigurno ne i da će pola dana potrošiti da lov svinja. No, ispalo je tako, a snimka koju je njegova postaja, Grantsville City Police objavila na Facebooku postala je pravi viralni hit.

U gradu Grantsvilleu, smještenom u američkoj saveznoj državi Utah, tri svinje su pobjegle nekome. Njihov se vlasnik nije javio, tako da se ne zna kome su pripadale. No, riječ je o kućnim ljubimcima koji su jurili naokolo. Jasno, trebalo ih je što prije uloviti, jer je postojala velika šansa da će nastradati. Tada je u akciju poslan Cooper, kojem ovo nije prvi put da lovi odbjegle svinje.

On i njegove četiri kolege krenule su u lov, koja uopće nije bio lagan.

- One su majstori bijega. Znam puno ljudi koji ih imaju kao kućne ljubimce i imam nešto iskustva kada se radi o tome da ih lovim jer su im pobjegli - rekao je Cooper za Fox 13, prenosi Pet Helpful.

Na kraju su svinje ulovljene, ali kako se vlasnik nije javio, one su predane u utočište. Ako se ne javi, svinjama će se tražiti novi dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:48