VIDEO

Mobitel pao u nastambu, a jedna tasmanijska vražica odlučila da on sad pripada njoj

Snimka je nastala prošlog ljeta, no ponovno je objavljena u ponedjeljak i od tad je pogledana više od četiri milijuna puta

Tasmanijski vrag

 Tara Malhotra/Zuma Press/Profimedia

Jedan maleni tasmanijski vrag dočepao se mobitela i nije naumio tako brzo ispustiti svoju sjajnu, uzbudljivu, novu igračku. On je zapravo ona, zove se Kallie i živi u australskom Bonorong Wildlife Sanctuary. Snimka je nastala prošlog ljeta, no ponovno je objavljena u ponedjeljak i od tad je pogledana više od četiri milijuna puta.

Za toliki broj pregleda odgovorna je malena glavna junakinja. Nekome je mobitel ispao u njenu nastambu, a onda ga je brzinski zgrabila zubima i dala u bijeg. Volonterka je ušla u nastambu i pokušala je navesti da pusti svoj ‘plijen‘. Kallie je savršeno razumjela što žena hoće i nije imala nikakvu namjeru udovoljiti joj.

Mobitel je na kraju spašen, premda je na sebi imao tragove oštrih zubiju ove vražice. Ipak, volonterka je rekla kako je čudo da uređaj uopće radi, s obzirom na to tko ga je držao u ustima.

Mnogi su komentirali kako je životinja preslatka, a drugi su sugerirali da je jednostavnije bilo dati joj komadić omiljene hrane i potom samo uzeti mobitel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 06:30