HRVATSKA DUBICA

Ovaj pas živi u blatu, spava u sklepanoj kućici i ne može nikud jer je na lancu... Vlasnik ga poklanja

Razlog zašto mu traži novi dom je činjenica da je stariji, kako kaže, pa mu ne može pružiti dovoljno pažnje

Bingo

 Privatni album

Postoje psi koje hitno treba spasiti, iako imaju dom. No, uvjeti u kojima žive samo uz puno muke mogu se nazvati domom. Sklepana kućica i lanac su zapravo zatvor, a ne dom i to za stvorenje koje to ničim nije zaslužilo. Jednog koji živi u takvim uvjetima je njegov vlasnik odlučio udomiti, pa je na Facebooku objavio fotografije psa i zamolio da mu se jave oni koji bi ga udomili.

- Poklanjam psa mješanca, muškog starog cca 4 godine, crne boje. Ime mu je Bingo. Pas ima putovnicu, uredno cijepljen, čipiran, veseo i zaigran. Nisam u mogućnosti pružiti mu dovoljno pažnje jer sam starije dobi pa sam bolestan te vjerujem da će mu biti bolje drugdje u nekim boljim uvjetima - napisao je vlasnik.

Premda bi se moglo koješta napisati o uvjetima u kojima pas živi (nečija starost nije opravdanje za zanemarivanje i vezivanje na lanac), najbolje je da se koncentriramo na ovo važno: spašavanje Binga. On nije kriv ni za što što mu se dogodilo. Proživio je četiri šugave godine, ali sigurno je mnogo lijepih ispred njega. Vlasnik nam je rekao kako pas živi u Hrvatskoj Dubici, mjestu u Sisačko-moslavačkoj županiji i da bi tamo budući udomitelj trebao doći po njega.

Ako nesretnom Bingu netko može pomoći, neka nam se javi na Facebook ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a mi ćemo vas onda spojiti s vlasnikom.

image

Bingo

Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 17:01