KAKAV DVOJAC!

Neobuzdana igra u osječkom azilu: ‘Pogledajte ih, Duje izgleda kao buha koja je pala s Arona...‘

Poznato je kako su mali psi u svojim glavama često veliki, pa vrlo vjerojatno maleni misli kako je on veći od svojeg čupavog prijatelja
 Screenshot Facebook

Poznato je kako psima percepcija veličine baš i ne ide. Ili im možda zapravo ide, ali ne mare radi li se o nekom tko je veći iili manji od njih. Što god se događalo u njihovim glavama, uvijek je zabavno promatrati komunikaciju većeg i manjeg psa. Jednako je tako zabavno promatrati ih u igri, posebno ako im je razlika prilično velika.

Po tom pitanju nema ravnih Duji i Aronu, dvojici štićenika osječkog azila. Istina, Duje je zaista maleni pas, posebno u usporedbi s Aronom, ali njega to ni najmanje ne smeta. On se s većim psom naumio poigrati i to će tako biti, bez obzira na to što o tome misli netko drugi.

Narugali su se toj ‘razlici u stasu‘ iz osječkog azila.

- Duje izgleda kao da je buha spala s Arona. Stvarno. Tako je malen, ali svejedno bi se igrao s najvećima. To je srčanost - kažu volonteri koji ne kriju oduševljenje ovim neobičnim prijateljstvom.

Doduše, ne treba ono čuditi. Poznato je kako su mali psi u svojim glavama često veliki, pa vrlo vjerojatno Duje misli kako je on veći od svojeg čupavog prijatelja. Ako ne veći, a ono barem jednak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:10