MORE OBOŽAVATELJA

Najpopularnija mačka u regiji: Upoznajte otkvačenu Sabku iz Sarajeva, prati je više od 250 tisuća ljudi

Ona je pravi mali hodajući kaos - grebe ga, nije joj strano tu i tamo vlasnika ugristi, penjanje na luster je normalna stvar

Sabka u trenucima odmora

 Screenshot TikTok

Svaki od nas koji ima tu čast da živi s mačkom, odnosno, da se brine kako bi imale živote kakve zaslužuju, o svojem ljubimcu može reći koješta. Svaka mačka ima svoj karakter, svoje navike i svoj životni stil. No, i među njima postoje one koje su zaista toliko posebne da njihovi vlasnici zaključe kako je šteta da samo oni vide sve nestašluke koje ti njihovi čupavci izvode, pa ih zato odluče snimati i preko društvenih mreža isječke iz svakodnevice podijeliti sa cijelim svijetom.

Učinio je to vlasnik mačke Sabije (zvane Sabka) iz Sarajeva, kojeg na TikToku prati više od 250 tisuća ljudi. Odnosno, ne njega, nego neobične stvari koje izvodi njegova mačka. Ona je pravi mali hodajući kaos - grebe ga, nije joj strano tu i tamo ga ugristi, penjanje na luster je normalna stvar... Kao i svaki pravi vlasnik, on je unatoč tome obožava, premda mu se u glasu često čuje kako ne može povjerovati tome što je njegova ljubimica novoga izvela.

Ima svakakvih snimki. Sabka se tako penje naokolo, provaljuje u ormariće, na neobičan se način spušta s police, gura stvari s nje na pod... Razinu njegove frustracije (koja je istovremeno i oduševljenje) mogu razumjeti svi vlasnici mačaka, a koja psovka koja mu se omakne također je svima koji s ovakvim čupavcima žive posve razumljiva.

@makaki82 Odgovor korisniku @SurySurejja prati fabulu radnje #balkantiktok #makaki82 #fyp #catontiktok ♬ Mission Impossible - Adam Clayton

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 10:05