BRZO JE ESKALIRALO

Žena u dvorište postavila ventilator da se rashladi i otjera komarce, ali ove goste nije očekivala!

Ne padaju teško vrućine samo ljudima, nego i brojnim drugima životinjama
 Screenshot Instagram

Ne padaju teško vrućine samo ljudima, nego i brojnim drugima životinjama. Mnogi psi će ljeti rado uskočiti u posudu s vodom, medvjedi se rado okupaju u kakvom bazenu, a sudeći po snimci iz Teksasa, teške su sparine u vjevericama.

Jedna žena je, naime, u dvorište postavila ventilator kako bi joj bilo ugodnije sjediti ispred kuće. Nije samo tu zbog tjeranja vrućine, nego i komaraca. Ono što nije očekivala jest da će taj uređaj privući nekog drugog. Jedna je vjeverica, naime, vidjela novost, pa je došla provjeriti o čemu se radi i oduševila se hladnim zrakom koji je dolazio iz uređaja.

Videći to, Breyana Elwell pomislila je kako bi mogla urediti prostor za te glodavce u svojem vrtu. Uz pomoć supruga je postavila još ventilatora, a onda je i za vjeverice počela ostavljati vodu i hranu. Nije tu stala, nego im je napravila i kućice koje je rasporedila po dvorištu i na drveću.

Premda je ona zbog te cijele situacije zavoljela vjeverice, a one joj rado dolaze u posjetu i nešto duži boravak, njena objava na Instagramu nije izazvala oduševljenje među svima. Dok je nekima ovo dokaz za dobar suživot ljudi i divljih životinja, drugi misle da bi se ove životinje mogle naviknuti na ljude, a to bi im moglo štetiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 09:57