ŠOKANTNO IZNENAĐENJE

Žene uživale na ‘luftićima‘, a onda je jedna primijetila ogromno stvorenje: ‘Pa tu ih nikad nije bilo...‘

Počela je vrištati prijateljicama da se odmah maknu od tog mjesta, šokirana činjenicom da je on uopće tamo
 Screenshot TikTok

Zamislite da imate slobodan dan, otišli ste na rijeku i legli na kakvu ležaljku. Uživate u suncu, tišini, miru i praznite glavu od nakupljenog stresa, kad odjednom netko počne vrištati. Podignete glavu i vidite da vam se netko približilo. Malo zagunđate, kako bi ta osoba otišla svojim putem, a onda se vratite drijemanju pod suncem.

Istina, lako se sad šaliti kad je sve prošlo dobro, no tako bi se nekako mogao opisati video nastao u parku Ichetucknee u američkoj saveznoj državi Floridi. Tri prijateljice su išle na rijeku, uživati, a onda je jedna od njih primijetila kako blizu mjesta na kojem se nalazi njena prijateljica na brodu na napuhavanje - odmara aligator. Taj svat ljude nije očekivao, ležao je na svom deblu i drijemao, nije pokazivao nikakvu namjeru da ikoga napadne. Dapače, izgledao je iziritirano što mu je netko uopće došao blizu.

Žene su uspjele otići dalje od njega, a autorica snimke kasnije je pojasnila kako u toj rijeci nikada nije bilo aligatora, pa su se zbog toga odvažile na plovidbu na ‘luftićima‘.

Poznato je da su aligatori, kao i brojne druge divlje životinje, prilično plašljive prilikom susreta s pripadnicima naše vrste. Ako vide nekog čovjeka, uglavnom će pobjeći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 03:14