MALI JUNAK

Slavni Pele iz Vinkovaca otkrio najvažniju sporednu stvar na svijetu: Kante za smeće!

Poneku nogu manjka i traume ovaj pas nadoknađuje nevjerojatnom životnom energijom

Pas Pele

 Udruga Rocco Vinkovci

Pas Pele iz Vinkovaca, onaj kojem je netko odsjekao jednu nogu, a drugoj vrh, i to na istoj strani tijela, ima novu ljubav. Osim što su mu veterinari uspjeli spasiti tu napola odrezanu nogu, on je i s dvije jurcao, kopao rupe, a potom je odlazio u škole kao rehabilitator.

No sad je njegova vlasnica, inače volonterka te udruge, otkrila koja je njenom Peleu najvažnija sporedna stvar na svijetu. To su - kante za smeće. Ovaj je momčić vrlo proždrljiv i ne bira što će staviti u njušku. Toliko je pohlepan da nekada zna leži preko cijele vreće hrane, da što više ugrabi.

- Kuhinja mu je omiljeni dio kuće, a pećnica najbolji izum izuma ikad. No kante... One su prava ljubav. Ide naš Pele po školama, vrtićima, kafićima i najvažnija stvar su mu upravo kante. Zamislite sad, samo si sad probajte zamisliti ovu radost: došao on jučer u Komletince, a ono,ni više ni manje nego tri kante u jednoj! Pa radosti, imaš li kraja - napisala je njegova vlasnica uz fotografiju psa kako oduševljeno gleda u kante za smeće.

Neki su komentirali kako ga razumiju, a drugi su dodali kako se nikad ne zna, jer možda u nekoj od tih kanti ipak čeka kakav - sendvič.

image

Pas Pele

Udruga Rocco Vinkovci
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 03:33