HVATAČI U AKCIJI

Poziv s benzinske postaje u Sesvetama: ‘Zmija je tu kod nas, možete li doći po nju?‘

Nisu znali o kojoj se točno vrsti radi, ali bilo im je jasno kako ona ne bi trebala biti tamo

Smukulja na benzinskoj

 Dumovec

Iz Sklonište za nezbrinute životinje u Dumovcu objavili su snimku sa svoje subotnje akcije. S benzinske postaje u Sesvetama pozvali su ih zbog jedne zmije. Nisu znali o kojoj se točno vrsti radi, ali bilo im je jasno kako ona ne bi trebala biti tamo.

- Hoće li gorivo u utorak poskupjeti? Tim se pitanjem sigurno ne bavi ova smukulja koja se uvukla u jednu benzinsku postaju u Sesvetama. Ima ona svojih briga. Želi se konačno malo osunčati, a pokušat će doći i do toplog obroka.

Budući da nije mogla ostati tu gdje su je uočili djelatnici benzinske postaje, uhvatili smo je i odvezli do mjesta u prirodi gdje će moći nastaviti nesmetano živjeti - objavili su iz skloništa na Facebooku i dodali snimku njenog puštanja. Iako je ono prošlo bez problema, naišli su na nešto što im se nije svidjelo.

- Na snimci ćete uočiti jednu stvar koja nas je rastužila. Kamo god dođemo u prirodu pustiti neku divlju životinju, pronalazimo smeće. Tako smo puštajući ovu smukulju naletjeli na ambalažu brze hrane. Nadamo se da će ljudi postati obzirniji prema prirodi - poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 18:13