VIDEO

Pogledajte nevjerojatni pokret kojeg je izvela veterinarka, spasivši tako psu život

Njena vještina oduševila je ljude diljem svijeta i snimka se ne prestaje dijeliti na društvenim mrežama

Ilustracija

 Joshua Aspey/Swns/Swns/Profimedia

Vlasnici kućnih ljubimaca nekada se nađu u čudu kada shvate što je točno njihov čupavi prijatelj pokušao progutati. Istina, u nekim situacijama to nije namjerno, nego se u jurnjavi i igri stvari jednostavno dogode. Sve dok vlasnik sam može izvući predmet iz grla ljubimca, sve je u redu, no ponekad štap, igračka ili kakva šiška zaglave u grlu. Tada vlasnici ne mogu ništa nego odjuriti sa psom veterinaru i nadati se da će ovaj moći spasiti njegov život.

Jedna veterinarka pokazala je svoje umijeće upravo u takvoj situaciji. Margaret Hunt koja je zaposlena u Travelers Restu u Južnoj Karolini, uspjela je izvući kong koji je zapeo u grlu jednog njemačkog ovčara. Ono što je nevjerojatno jest da joj za to nije trebalo nikakvo pomagalo, pas nije sediran i na stolu za operaciju. Ona je jednostavno dobro procijenila gdje je igračka zapela i izvela pokret koji je psu oslobodio grlo, pa je ispljunuo igračku.

Njena vještina oduševila je ljude diljem svijeta i snimka se od travnja ove godine, kad je nastala, ne prestaje dijeliti na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. rujan 2024 21:00