‘MEOW BACK‘

Mačke iz cijele zemlje ‘podržale‘ Baby Lasagnu, pogledajte njihove snimke i fotografije

Zadnjih je dana sigurno desetak napuštenih čupavica diljem zemlje dobilo ime Baby Lasagna
 Ivana Grgic/Cropix

Cijelu zemlju trese Lasagnomanija, ako bismo je tako mogli nazvati, i večeras je vrhunac tog oduševljenja. Za nekih sat vremena u švedskom Malmöu počinje finale ovogodišnjeg Eurosonga, na kojem nastupa i naš Baby Lasagna. Podršku su mu dali brojni kolege, razne kompanije, ljudi diljem zemlje (ali i svijeta) te jedna posve neočekivana zajednica - ljubitelji mačaka.

Zadnjih je dana sigurno desetak napuštenih mačaka diljem zemlje dobilo ime Baby Lasagna ili im je ime vezano za njegov hit. Volonteri mnogobrojnih udruga oduševljeni su činjenicom da se u pjesmi spominje mačka, a osim toga, bilo im je drago čuti da je pjevač veliki mačkoljubac.

Zbog toga mu poruke podrške dolaze sa svih strana, a iz udruga su, uz dobre želje, podijelili fotografije mačaka o kojima brinu, nastojeći uz njih fotografirati tabletić.

- Želimo zahvaliti Marku, Baby Lasagni, što je svoju popularnost iskoristio kako bi skrenuo pozornost na napuštene mace i važnost udomljavanja! Hvala Marku što je pravi ambasador napuštenih maca i lijepo predstavlja Hrvatsku u Europi i svijetu - poručili su iz udruge Merida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 12:02