NEVJEROJATNO

Iz groba se baš i ne izlazi, ali jedan je pas iz Šibenika uspio upravo to

Obično objava Pogrebnog poduzeća znači nečiji kraj, no ovaj je slučaj drugačiji
 Čempresi Šibenik "Funeral company"

Obično to izgleda ovako: tko u grob uđe, a da nije grobar, ne izlazi iz njega više van. Tako to nekako prirodno ide, ali moramo crnohumorno primijetiti da je jednom psu iz Šibenika uspjelo izaći iz groba. Živ i zdrav. Još su ga u grobu i nahranili, tako da se on sasvim sigurno može pohvaliti sjajnim grobljanskim iskustvom. Za razliku od drugih, koji se u principu ni ne mogu pohvaliti, a vrlo vjerojatno, i da mogu, to ne bi napravili.

Javnost je za psa koji je upao u grobnicu na Kvanju u Šibeniku saznala nakon što su iz Pogrebnog poduzeća Čempresi objavili kako su u jednom grobu koji je u izgradnji pronašli psa. Uz njegovu sliku su napisali da im se vlasnik može javiti, a ako ne, pozvat će tamošnju tvrtku koja se bavi zbrinjavanjem napuštenih pasa s ulice, As-Eko.

Dok su čekali da se netko javi, uz pomoć ljestvi su se spustili u grobnicu i psu dali hranu i vodu. On je sve to veoma zahvalno primio. Nedugo nakon toga im se javio vlasnik psa.

Nadamo se da taj maleni više neće skitati po groblju. U životu je dovoljno samo jednom završiti u grobu, tako da je ovaj pas ispunio svoju normu.

image
Čempresi Šibenik "Funeral company"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 13:06