KOJI PRIZOR!

Dalmatinska generacija objavila video: Pogledajte tko to hoda po svježe betoniranom dvorištu

Gdje god da je snimka nastala, mora se priznati da je urnebesno smiješna
 Screenshot Facebook

Ako na betonu vidimo tragove neke životinje, koja je njime hodala dok se još nije stvrdnuo, onda je to uglavnom mačka. Jasno je zašto je tome tako - one su znatiželjna stvorenja i nijedna novost se ne može dogoditi, a da je one ne otkriju. Ne samo to, zapravo, nego i da je ponjuše i osjete na šapicama.

Na Facebook stranici Dalmatinska generacija osvanula je snimka dviju mački koje hodaju dvorištem koje je upravo betonirano. Ne zna se kada je i gdje snimka nastala, a kao i uvijek, u pozadini snimke svira glazba domaćih izvođača (vrlo često je riječ o Oliveru Dragojeviću, a to je i u ovom video slučaj).

Gdje god da je snimka nastala, urnebesno je smiješna. Nama koji je moramo poravnati sav taj beton, jasno, jer nakon što su se simpatične čupavice njime prošetale, jasno je da posao nije gotov. Previše je štete napravljeno da bi se sve ostavilo tako kako je, što je mačkama vjerojatno prilično drago. Svi koji žive s njima kažu kako su to zaista posebna stvorenja i zato nimalo ne sumnjamo da im je bilo zabavno promatrati čovjeka sa snimke kako popravlja cement nakon što su one završile sa ‘svojim poslom‘.

Video možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. lipanj 2024 01:26