VJERUJE U MOMČAD

VRSALJKO PUCA VISOKO 'Interes Juvea i Napolija me veseli, ali želim Europsku ligu sa Sassuolom'

 Getty Images

Hrvatski nogometaš Sassuola Šime Vrsaljko jedan je od najboljih pojedinaca svojeg kluba, trenutno petoplasirane momčadi talijanske Serie A.

Sassuolo je ove godine hit talijanskog prvenstva, a hrvatski bek je stanardan prvotimac. Nastupio je u deset od 11 dosadašnjih utakmica, a jedini susret je propustio zbog kartona.

"Vjerujem da se Sassuolo može kvalificirati za Europa ligu ove godine. To je naš cilj, kao i moj osobni. Ovdje mi je zaista dobro, postoji veliko jedinstvo među igračima", rekao je Vrsaljko za Sky Sports.

Nije nerealno ako Sassuolo nastavi ovako igrati. Trenutno drže peto mjesto koje vodi u Europsku ligu s 19 bodova, isto koliko ima i šestoplasirani Milan. Ipak, iza njihovih leđa nalazi se još velikana poput sedmoplasiranog Lazija ili desetoplasiranog Juventusa.

Za njegovim dovođenjem interes su pokazali velikani poput Juventusa i Napolija, što mu svakako godi. To ne skriva.

"Osjećam se spremnim za veliku momčad, što mi je i cilj kao mladom igraču, ali zasad mi je cilj samo Sassuolo. Interes Juvea i Napolija? To me čini jako sretnim. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Živim dan po dan“, zaključio je 23-godišnji Vrsaljko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 08:34