KAO PIJANI MILIJARDERI

SVE JE 'KIKIRIKI' PREMA NOVOM TRANSFERU GODINE Dva nogometna diva ulaze u posao od 160 milijuna eura!?

Ovu informaciju na svojem Twitter profilu napisao je novinar njemačkog Bilda Christian Falk
MUNICH, GERMANY - APRIL 21: Thomas Mueller of Munich gestures during the UEFA Champions League quarter final second leg match between FC Bayern Muenchen and FC Porto at Allianz Arena on April 21, 2015 in Munich, Germany. (Photo by Lennart Preiss/Bongarts/Getty Images)
 Lennart Preiss/Getty / 2015 Getty Images

Louis Van Gaal i ovog ljeta bacio se u bjesomučnu potragu za pojačanjima, iako je za manje od godinu dana na klupi Manchester Uniteda potrošio već 210 milijuna eura. Kako mjesecima pišu razni engleski mediji, ništa manje nije u planu ni za predstojeću godinu.

'Crvene vragove' dosad se najviše povezivalo sa zvijezdama Reala, od Balea pa do Ramosa, za kojeg su navodno ponudili 40 milijuna eura. No, ako ima istine u onome što je na svojem Twitter profilu napisao novinar njemačkog Bilda Christian Falk, ta je cifra 'kikiriki' prema onome što nude za napadača Bayerna Thomasa Mullera.

Falk, koji za najtiražnije njemačke novine pokriva vijesti vezane uz Bayern, piše kako je United za Müllera poslao ponudu tešku 160 milijuna eura - osim iznosa transfera u to je također uključena igračeva plaća tijekom sljedećih pet godina.

Najbolji strijelac SP-a u Južnoafričkoj Republici već je prije priznao Falku da je 'na meti' velikog kluba, ali nije precizirao kojeg. U svakom slučaju, Müller tvrdi da je njegova budućnost u Bayernu, barem do isteka zgovora (2019.)

Što se Uniteda tiče, nema sumnje kako im je potreban novi napadač u slučaju da Van Persie 'digne sidro' za novi klub. No, da li baš moraju potrošiti toliko novaca, to je drugo pitanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 22:50