DOSTA MU SEVILLE

Luis Fabiano: Želim u Milan gdje su mi prijatelji

Prošle se godine odštetni zahtjev od 25 milijuna eura za Fabiana pokazao previsokim za Milan
England's Joleon Lescott (R) runs to intercept Brazil's Luis Fabiano as he advances with the ball during their friendly football match at the Khalifa Stadium in the Qatari capital Doha on November 14, 2009. AFP PHOTO/MARWAN NAAMANI
 AFP

Brazilski nogometni reprezentativac u redovima Seville Luis Fabiano (29) javno je izrazio želju da sljedeće sezone zaigra u redovima Milana.

- Iako imam još godinu dana ugovora sa Sevillom, sve se može promijeniti nakon SP-a u Južnoafričkoj Republici. Razgovarat ću s predsjednikom (Seville) Joseo Mariom Del Nidom posljednji put. Prije godinu dana također smo razgovarali o mom mogućem transferu u Milan. Uostalom, kao što sam već rekao i ranije, ondje igraju moja dvojica prijatelja iz reprezentacije Ronaldinho i Pato - rekao je Luis Fabiano za Gazzettu dello Sport.

Prošle se godine odštetni zahtjev od 25 milijuna eura za Fabiana pokazao previsokim za Milan, a sada se brazilski napadač, koji brani boje Seville od 2005. godine, nada da će uspjeti nagovoriti predsjednika da smanji potraživanja.

Osim Milana, kao najveći kandidat za dovođenje Fabiana slovi Manchester United.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 06:58