TRI SMRTI U TRI GODINE

ŽIVOT OBILJEŽEN OBITELJSKIM TRAGEDIJAMA Proslavljenom srpskom glumcu preminuli otac i teta, a sad i sinčić (3): 'Usne su mu već bile plave...'

 Vojko Basic / CROPIX

Trogodišnji sin Srđana Žike Todorovića iznenada je preminuo u srijedu navečer u obiteljskom domu u beogradskom naselju Vračar, a obdukcijom je utvrđeno kako je uzrok smrti malenoga Dejana srčani zastoj, prenosi portal Novosti.rs.

- Dan je počeo uobičajeno. Dječačić je bio bolestan, pio je antibiotike i roditelji su ga redovito vodili na kontrolu kod liječnika, ali ništa nije ukazivalo da bi se mogla dogoditi ovako strašna tragedija. Maleni je zaspao oko 17 sati, a kad ga je mama Ana sat i pol poslije htjela probuditi, shvatila je da nešto nije u redu - piše Blic.

- Bio je utonuo u posteljinu, usne su mu već bile plave... Uplašila sam se i glasno vrisnula... Deki nije bio alergičan na antibiotike. Njegova smrt i dalje mi je misterija - izjavila je shrvana Ana Todorović. Dodala je kako je suprug Srđan odmah nazvao hitnu pomoć, ali liječnici, nažalost, nisu uspjeli reanimirati dječaka.

- Ovo je pretežak dan, toliko smo željeli dobiti dijete... Posvetili smo mu život, sve je bilo podređeno njemu i ne mogu prestati plakati jer mojeg Dekija više nema... Bio nam je i noć i dan, i sreća i život... Bio nam je sve - rekla je neutješna majka Ana.

Srpski mediji pišu kako je ovaj nemili događaj potpuno slomio 52-godišnjeg proslavljenog glumca, koji je prije tri godine ostao i bez oca Bore Todorovića, također glumca. Neposredno prije smrti, legendarni Bora bio je na operaciji slijepoga crijeva, a dok se oporavljao od zahvata, zdravstveno stanje naglo mu se pogoršalo i glumac je pao u komu, iz koje se nije probudio.

- Više od ičega htio je imati unučad. Ta želja mu se i ostvarila kad se rodio maleni Dejan, ali djed je preminuo kad je dječak imao svega tri mjeseca - piše Blic.

A Žikina teta, dramska umjetnica Mira Stupica, umrla je lani u domu za stare i nemoćne osobe u beogradskom Zemunu - imala je težak moždani udar, operirana je, ali nije se uspjela oporaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 04:50