TO MORAJU BITI GENI!

VIDEO: MUZIKALNA NA DJEDA - DINO JE U NJOJ! Ponosna baka pokazala kako malena Balie Dee reagira na glazbu, ali nešto drugo oduševilo je fanove...

 
 Screenshot

Lifestyle blogerica Ella Dvornik (27) i zaručnik, britanski marketinški stručnjak Charles Pearce (40), u studenom prošle godine dobili su prvo dijete, kćer Balie Dee, koja je, osim roditeljima, postala najveća životna sreća i Ellinoj majci Danijeli (51).

Ponosna baka uživa u svakoj sekundi provedenoj s unučicom, a zajedničke trenutke rado dijeli i s obožavateljima na društvenim mrežama.

Njezin najnoviji video, u kojemu Balie Dee sa smješkom na licu i preslatkim gugutanjem reagira na glazbu, raznježio je mnoge, i to s razlogom - malena je jednostavno neodoljiva, složili su se svi.

- Dino je u njoj! - napisala je Danijela u opisu snimke, aludirajući na svojega supruga i Balieina djeda, pokojnoga Dina Dvornika.

Osim bezbroj komentara na račun preslatke djevojčice, većina je pohvalila i glas koji se čuje u pozadini, a opće oduševljenje nastalo je nakon što je Danijela otkrila kako mezimici obitelji hit "On The Sunny Side Of The Street" Louisa Armstronga pjeva, ni manje ni više, nego Ella!

- Pod hitno mijenjaj profesiju! Glas ti je divan! Što je Franka prema tebi!!! Krv nije voda! Ella, mogla bi postati nova Amy Winehouse! - napisali su pratitelji.

Podsjetimo, Ella se svojedobno zbilja okušala kao pjevačica, a kako je tad zvučala, pogledajte u videu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:18