KAD SE DESI MAGIJA

VIDEO: IZA KULISA SEVERININA SPOTA Slavio se rođendan, jedan navijački hit dobio je novo ruho, a Splićanka je otkrila i tko joj je - timaritelj!

 
 Jelena Balić

Nakon iznimno uspješne suradnje na pjesmi "Otrove", koja broji više od 72 milijuna pregleda na YouTubeu, Severina i Jala Brat najavljuju novi zajednički singl. Glazbu i tekst za "Magiju" potpisuju Jala Brat i Buba Corelli, dok je za režiju i koreografiju zaslužan Anže Škrube, slovenski koreograf Severinine turneje "Dobrodošao u klub".

Za potrebe spota, koji sjajno spaja dance i fashion segment, Anže je okupio vrhunski međunarodni tim plesača, koji su surađivali s najvećim imenima svjetske glazbene scene.

U videu, koji dočarava atmosferu sa snimanja spota, otkriveno je i kako je fotografkinja Jelena Balić, koja već neko vrijeme uspješno surađuje sa splitskom pjevačicom, na setu proslavila rođendan, pjevala se i navijačka himna "Srce vatreno" Zaprešić Boysa, ali s malo izmijenjenim tekstom, naravno, u Severininu korist, a kraljica estrade obožavateljima je šapnula i tko je njezin najbolji "timaritelj", kako je od milja prozvala svojega frizera.

Premijera videospota "Magija" bit će u ponedjeljak, 30. srpnja, točno u podne na Severininoj Facebook stranici, a premijerna izvedba novoga singla uživo održat će se u Šibeniku, na Hype Beats Music Festivalu, na kojemu Splićanka nastupa 7. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:00