SVE JE DEMANTIRAO

'MODRICE JE ZARADILA NA MASAŽI' Oglasio se suprug regionalne pjevačke zvijezde, tvrdi da nije bilo obiteljskog nasilja: 'Samo smo se malo naguravali'

 
 INSTAGRAM

Luka Lazukić, treći suprug Nataše Bekvalac (37), u razgovoru za Blic demantirao je da je brutalno pretukao srpsku glazbenicu. Štoviše, IT stručnjak tvrdi kako je Nataša sve izmislila.

- Samo smo se malo naguravali i čupali. Ništa joj nisam napravio - rekao je Lazukić i dodao kako je njegova supruga "masnice zapravo zaradila na masaži".

Nakon obiteljskog nasilja koje je pretrpjela prošli vikend, Bekvalac se želi što prije razvesti od Luke, s kojim je u braku tek sedam mjeseci, a zbog straha da će grubijan ponovno nasrnuti na nju, od policije je zatražila i zabranu prilaska u trajanju od 30 dana.

Inače, Luki je zbog incidenta u New Yorku iz 2011. godine trajno zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države - IT stručnjak tad se, navodno zbog jedne djevojke, potukao s Amerikancem u noćnom klubu, zbog čega je uhićen i poslije deportiran u Srbiju, prenio je Blic.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:46