KATE JE OPET TRUDNA?

KRALJEVSKI PAR OČEKUJE NOVU PRINOVU? 'Princ William mi je otkrio tajnu, nije se šalio'

AUCKLAND - Vojvoda od Cambridgea, u javnosti poznatiji kao britanski princ William, tijekom obiteljskog posjeta Novom Zelandu izrekao je rečenicu koja bi mogla pokrenuti cijelu lavinu špekulacija.

Cynthiju Read (61) je novozelandska vlada angažirala da za Williamova sina princa Georgea izradi službeni dar, tradicionalni šal od merino vune. Kada ga je ona predala Williamu, on joj je, tako ona tvrdi, rekao: 'Možda ćete uskoro morati izraditi još jedan!'

Moguće je da je to bila tek usputna dosjetka, ali moguće je i da William ima neke informacije koje još nije spreman podijeliti s javnošću. Odmah su se pojavile priče da je njegova supruga Kate Middleton trudna ili da njih dvoje intenzivno rade na još jednom potomku.

Kod same Kate nema vidljivih naznaka moguće nove trudnoće, a u kraljevskoj su obitelji službeno odbili dati bilo kakav komentar na špekulacije. No, poznato je da su William i Kate javno izrazili želju da imaju dvoje djece.

'William mi je to rekao na način da se činilo kao da mi daje mig, kao da mi otkriva tajnu', rekla je Cynthia Read.

Na pitanje misli li da je nova kraljevska beba već na putu, odgovorila je: 'Možda, ali ne bih znala. No, ako me budu tražili još jedan šal, bit će mi ga čast izraditi. Pričekajmo pa ćemo vidjeti', dodala je.

Inače, spomenuti je šal dizajnirala Margaret Stove, koja je svojedobno slično pokrivalo napravila za Williama kada je bio klinac.

On je posljednji put o mogućoj drugoj obiteljskoj prinovi javno govorio prije mjesec dana. 'Možda jednog dana, ali jedno je dijete u ovom trenutku dovoljno', kazao je tada novinarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 23:38