OPET OSTALI BEZ FINALA

FOTO VIDEO Razočarana Nina: Tješi me to što su svi glazbenici bili tužni zbog mojeg ispadanja

Ljutita zbog ispadanja u polufinalu, Nina je sinoć otkazala dogovoreno javljanje u Dnevnik HTV-a
 AP

BAKU - Eurovizijsko nebo ipak nije bilo sklono “Nebu” Nine Badrić. Naša predstavnica nije se uspjela plasirati u veliku završnicu Eurosonga, nastavivši tako nesretan niz svojih glazbenih prethodnika i dokazujući da će HTV, ako želi bolje rezultate, u budućnosti morati ponovo mijenjati način izbora našeg predstavnika na najpopularnijem europskom lakoglazbenom natjecanju.

“Ponosna sam svim svojim srcem na cijelu svoju ekipu koja je ova tri mjeseca disala sa mnom. Večeras sam bila mirna, sretna i Bogu zahvalna što smo napravili nastup na koji smo bili ponosni”, rekla je Nina nakon polufinala.

VIDEO Zbog krize uputili molbu španjolskoj predstavnici: 'Molim te nemoj pobijediti!'

“Moja osobna satisfakcija je u tome što su svi glazbenici večeras bili tužni što nisam s njima u finalu. Švedska, Portugal i mnogi drugi večeras su bili nesretni što sam ispala, no ja znam da Bog krivim crtama piše pravo. Zahvalna sam Bogu na ovome iskustvu, a beskrajno hvala svim ljudima koji su me nosili sve ove dane rečenicom: ‘Nina se voli, nebo se moli’”, poručila je naša pjevačica obožavateljima.

Iako je Nina svoju dionicu korektno otpjevala, a sam je nastup imao svoju dramatiku, sve to ljubitelji Eurosonga nisu prepoznali.

Kladionice najveće šanse za pobjedu daju Šveđanki Loreen, Talijanki Nini, ruskim babuškama te Željku Joksimoviću iz Srbije.

Aleksandar Kostadinov, šef naše eurovizijske delegacije, nije krio razočaranje ovakvim raspletom, a na “Dnevnika 3” otkrio je da je Nina također ljutita i razočarana.

To potvrđuje i činjenica da je Nina nakon završetka polufinala otkazala unaprijed dogovoreno javljanje za “Dnevnik 3”.

FINALISTI DRUGE VEČERI

Litva, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Švedska, Makedonija, Norveška, Estonija, Malta i Turska zemlje su koje su se sinoć plasirale u veliko subotnje finale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 11:13