U SUZAMA

ISPOVIJEST SLAVNE GLUMICE 'Kad sam izgubila oca, bilo mi je jako teško, velika je to tragedija'

US actress Zoe Saldana poses as she arrives for the Opening ceremony of the 67th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 14, 2014. AFP PHOTO / VALERY HACHE
 VALERY HACHE/AFP / AFP

Glumica Zoe Saldana u ispričala je kako joj je bilo teško oporaviti se od obiteljske tragedije nakon što joj je otac preminuo 1988. godine u automobilskoj nesreći.

'Moj otac je bio nevjerojatan. Kad smo ga izgubili, bilo nam je jako teško, bila je to velika tragedija. On je bio zaista veliki čovjek', rekla je zvijezda filma 'Avatar'.

'Mojoj majci je bilo izuzetno teško, trebalo joj je nekoliko godina da se sabere i izađe iz tog vrtloga. U njezinom licu vidio bi se poraz, osjećala se jednostavno poraženo. Ali je unatoč svemu samo nastavila hodati, nogom ispred noge. Ona je samo htjela spojiti kraj s krajem i morali smo postati jedni drugima emotivna potpora. To joj je dalo dodatnu snagu da nastavi raditi i podnositi žrtve koje je činila. Bila je samohrana majka s troje male djece', ispričala je u suzama za AOL.

Kako bi joj zahvalili za sve što je učinila za njih, Zoe je sa sestrama isplanirala dva velika iznenađenja za majku. Jedno od njih je i video snimka koju su joj posvetili, a zove se 'Hero'.

Zoe je na ovo potaknula činjenica da će i sama postati majka uskoro, a uzor joj je da bude snažna kao i njezina majka.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 04:02