LJUBOMORNA

BRAK BARBRE STREISAND U KRIZI ZBOG STANE KATIĆ 'Misli da ju je 73-godišnji muž prevario s lijepom glumicom'

LOS ANGELES, CA - JANUARY 08: Actress Stana Katic, winner of the Favorite Dramatic TV Actress award for "Castle," poses in the press room at The 40th Annual People's Choice Awards at Nokia Theatre L.A. Live on January 8, 2014 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
 Jason Merritt / AFP ImageForum

Brak Barbre Streisand s Jamesom Brolinom posljednjih tjedana prolazi kroz krizu. Barbra je jako ljubomorna i misli da je James vara s Stanom Katić te da je zavodi dok zajedno rade na setu serije 'Castle'.

'James je stalno pričao kako je Stana zgodna, šarmantna i da je s njom divno raditi', otkrio je izvor te dodao da je zbog toga Barbra mislila da je James vara nakon 15 godina braka.

'Istina je da se James nabacivao Stani, ali Barbru zanima što se još odigralo osim toga jer je jako, jako ljubomorna', priznaje jedan izvor.

Razni drugi izvori za National Enquirer tvrde kako u tvrdnjama o preljubu nema ni najmanje istine te između 35-godišnje Stane i 73-godišnjeg glumca nema apsolutno ništa osim prijateljstva.

'Barbra se osjeća izdanom jer joj je James rekao da želi izaći iz braka. Osim toga, tek sad je saznala da je varao svoju bivšu ženu i sad ima osjećaj kao da i ne poznaje čovjeka s kojim živi 15 godina', otkriva izvor.

Lijepa glumica Stana Katić, koja je porijeklom Hrvatica, proslavila se u SAD-u snimajući detektivsku seriju 'Castle', a 6. sezonu koja se trenutačno emitira gleda preko 12 milijuna ljudi.

Iako je rođena i cijeli život živi u Kanadi, roditelji su joj iz Dalmacije (tata iz Vrlike, a mama iz Sinja). Kao prava Dalmatinka, koja povremeno dolazi u zemlju svojih roditelja, obožava mediteransku kuhinju te na meniju često ima ribu i blitvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 06:41